Jeden oběd v Tryzubu vystačí medvědovi na půl zimy

Ukrajinská restaurace v Brně dopřává svým zákazníkům víc, než zvládnou. Objednat si menu o třech chodech je odvážné - vyhraďte si po něm několik hodin jen na trávení a relaxaci.

Jak se uvádí v článku Tomáše Kufy Jeden oběd v Tryzubu vystačí medvědovi na půl zimy, ukrajinská restaurace v Brně dopřává svým zákazníkům víc, než zvládnou. Objednat si menu o třech chodech je odvážné - vyhraďte si po něm několik hodin jen na trávení a relaxaci.

Tryzub patří mezi zapadlé podniky mimo turistické trasy.

Polévky a dezerty zde zvládají, neměli byste si nechat ujít moučník černoslyv snoubící med, sušené švestky a víno.

Více čtěte na http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=051&r=mfjiznimorava&idc=1541468.
2.3.2011 Zpravy.idnes.cz, Tomáš Kufa, Regionální mutace Mladá fronta DNES - jižní Morava

Zpět

Unian

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace