Restaurace Dnister nabízí klasickou ukrajinskou kuchyni
Rozšiřte si své kulinářské znalosti!
Rozšiřte si své kulinářské znalosti!
Je čas na další kulinářský výlet, tentokrát na Ukrajinu! V restauraci Dnister na pražské Moráni vám připraví hned dvě typická národní jídla, polévku Boršč a tradiční Kolduny!
Předem musíme varovat všechny dietáře, tradiční ukrajinská kuchyně je podobná té české v tom, že se skvěle najíte a odcházet budete příjemně plní. Ani v restauraci Dnister na vás nebudou šetřit a připraví vám lahodný boršč z červené řepy, který poctivě připraví z vývaru z morkových kostí a ze dvou druhů masa.
Kolduny (což znamená "čarodějové") jsou tradiční příbuzní ruských pelmení a patří k oblíbeným jídlům nejen na Ukrajině, ale i v Bělorusku a Pobaltí. Jedná se o mletým masem plněné bramboráky doplněné lahodnou hustou zakysanou smetanou. Přestože Kolduny dříve byly něco jako chléb se solí u nás, díky sovětskému období byly hodně vytlačeny a dnes je vyhledávají zejména znalí gurmeti.
Poznejte méně známou evropskou kuchyni a užijte si plnou chuť tradičních jídel!
199 Kč (běžná cena 398 Kč) za tradiční ukrajinské menu pro 2 - Kolduny a lahodný Boršč!
Každý den fantastické dealy s až 90% slevami! Vyzkoušej také na BonyBony.cz!
Zdroj: http://www.bonybony.cz/deal/350