Jeden oběd v Tryzubu vystačí medvědovi na půl zimy
Ukrajinská restaurace v Brně dopřává svým zákazníkům víc, než zvládnou. Objednat si menu o třech chodech je odvážné - vyhraďte si po něm několik hodin jen na trávení a relaxaci.
Jak se uvádí v článku Tomáše Kufy Jeden oběd v Tryzubu vystačí medvědovi na půl zimy, ukrajinská restaurace v Brně dopřává svým zákazníkům víc, než zvládnou. Objednat si menu o třech chodech je odvážné - vyhraďte si po něm několik hodin jen na trávení a relaxaci.
Tryzub patří mezi zapadlé podniky mimo turistické trasy.
Polévky a dezerty zde zvládají, neměli byste si nechat ujít moučník černoslyv snoubící med, sušené švestky a víno.
Více čtěte na http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=051&r=mfjiznimorava&idc=1541468.
2.3.2011 Zpravy.idnes.cz, Tomáš Kufa, Regionální mutace Mladá fronta DNES - jižní Morava